fredag 8 maj 2009

Update...

Kanske dags för någon sorts uppdatering...

Är sjuklig nu, nästan så man stannar hemma från jobbet. Men nu är det ju helg. så då kan jag va sjuk me gott samvete. Orkar inte göra nåt, knappt ens läsa...tur jag kan kurera mig me Dr. Quinn då istället...Men man blir snabbt lite uttråkad. Man vill spara på Dr. Quinn och den vackraste av karler Sully.

Det är vackert här på Ekerö! Grönt och vårigt runtom. Inget skrämmande Stockholm som äter upp mig bit för bit. Så fort jag åker in kryper det i mig av all stress o alla människor... Känns tryggt att jag kan välja. Blir lagom o blir roligt då.

Jobbet är det bästa som hänt mig på länge!! I lööv it so much. Visst jag blir trött. En del elever är bråkigare än andra och käftar emot. Men så är det ju alltid i livet. Några flyter med medan andra ska försöka sticka ut. Ibland är det bra. Ibland är det mindre bra. Man måste ju välja sina fighter, vilket dom nog sakta lär sig.
Det är underbart att få jobba med böcker dagarna i ända. Nackdel är att man ska läsa massa ungdomsböcker så man har koll vilket minskar tiden för mig att läsa mitt eget.

Rektorn, my boss, kom förbi mig på lunchen och sa att jag jobbade så bra. Börjat strongt. Har go och är driven i mitt jobb. Superkul. Blidde mäkta glad! Den dag då jag kände mig sjuklig o ynklig under en vecka som varit kaosartad i biblioteket.

Vad mer finns att säga? En månad till jag åker hem över sommaren... Underbar lycka med sommarlov hemma i Norrland!!

1 kommentar :

  1. Krya på dig vännen! Tänker på dig. Du är bra!

    SvaraRadera