söndag 13 juli 2008

Vindelns kyrktorn bakom forsarnas brus

Ännu en helg fylld av...ja...aktiviteter kanske man kan kalla det. Vackra prästkragar längs med vägen när jag o brorsan hade högsång till radion på väg till vårt fridfulla Storänge, dvs. stugan.

Jag är så otroligt tacksam för just den familj jag har som ställer upp i alla väder. Sicken man min bror kommer att bli. Den flickan kommer kunna skatta sig lycklig med en karl som ställer upp o hjälper till när det behövs ;) Inte minst när det gäller att flytta hela bohaget, från förrådet i Umeå hem till farmors vind i Rentjärn. Detta har inneburit mycket slit, träningsvärk i armar o ben och uppemot ca 80 mils körning!!!! på två ynka dygn. Kanske inte det mest miljövänliga valet...men vad gör man?! Jag får helt enkelt åka tåget till frizon o inte ta flyget.

Underbart mysigt att få rå om brorsan lite. Mys framför brasan med varsin bok och fiske på stenarna sent på natten. Där man står på varsin sten i bön och lovsång. Man hör inte den andra. Man hör knappt sig själv i sitt försök att överrösta forsarnas brus. Ändå lovsjunger man och ber. Man kan som inte annat med den utsikt man har. Vindelns kyrktorn i bakgrunden, dimman över vattnet och den rosa himmlen. Allt vittnar ju om vilken stor Gud vi har.


mmm fiske i vacker natur

tänk vilken tur man har som får
blicka ut över detta när man fiskar!

1 kommentar :

  1. Nåh.. det uppskattas att du uppskattar min hjälp.. :) var faktist inte en så pjåkig helg ändå.. ja mena bicepsen efter det här.

    love you. kram

    SvaraRadera