söndag 22 november 2009

Helg igen. En mysig sådan.

Arbetsveckan avslutades på ett bästa sätt. Hade bokprat för en sjunde klass. Som alltid nervös när jag ska stå framför folk, även när dom är nästan hälften så gamla som jag. Men som bibliotekarie måste man iaf. Och det är lätt värt det. Eleverna kom springande till biblioteket för att låna flertalet av böckern o ställa sig på kö o "men åååh har du bara en". Jag blir så lycklig av mitt jobb såna gånger :)

Fredagen fick jag mig också en lägenhet. Så i Januari efter jullovet bor jag inte längre på Ekerö utan Hässelby. Fullt möblerad, supermysig med balkong för våren. Känns finfint.

Jag undrar lite vart november har tagit vägen. Så vitt jag ser är det ingen snö. Och sen när är slutet av november så varmt att man kan gå runt i en täckväst på promenad? Galet. Såg två stojiga ekorrar på promenaden, flygandes bland träden i något som såg ut som tagen. Stod länge o tittade på dom söta rara.

Saknar mit 16bitars o vill ha ett 8bitars. Visst ps2 kan ju också va kul men tydligt att jag har lite problem med 3d, gå dit jag faktiskt tänkte mig gå =) det ska va enkelt!

Har glömt hur fantastiskt det är med en tupplur på eftermiddan. man vaknar så härligt mör i kroppen o seg i huvet. I like it.

Inget plugg. Bara läsning för eget nöje denna helg. Härligt.
O bio med Malin ikväll.

En fantastisk helg. Som den ska vara då man får ta igen sig från arbetsveckan.

4 kommentarer :

 1. Du anar inte hur glad jag blir när jag läser att du fått tag på en lägenhet. Vilket bönesvar!
  Kramar! Btw only ten days left ;)Ich freue mich riesig!

  SvaraRadera
 2. ja superskönt är det!

  på tal om wien. Kristen har kommit tillbaks från israel. visst kan vi väl äta middag med henne på lördan eller nåt? vore mysigt o träffa hon. går det bra?

  SvaraRadera
 3. absolut! Det går jättebra. Klart vi ska träffa henne. Det händer ju inte så många gånger per år för dig ;)

  Kramar!!!

  SvaraRadera
 4. nej det gör ju inte det.
  ska försöka få hon förstå att inte hänga med oss hela tiden bara... hon verkar vilja det. hum. men vill ju som få tid för bara dig o lite.

  7 dar nu

  SvaraRadera