tisdag 13 oktober 2009

Flytt?

Ekerö är ju fantastiskt! Landet, vackert, lugnt, stressfritt.
Bussarna går dock sällan och det blir jobbigare med det på vintern.
Samma me att bo så litet blir lite instängt på vintern.
Vore det bara det skulle jag kanske inte överväga att flytta.

Men nåt är det som inte stämmer i huset.
Är trött, hängig och allmänt seg hemma om kvällarna. Orkar som inte göra nåt alls. Ikväll var det till exempel plugg på schemat men orkar inte alls ta itu med det och sätta mig med svåra texter. Vill bara sova så fort jag kommer hem. Har ofta huvudvärk på kvällen, mer än vanligt. Vaknar ofta lite små illamående eller med ont i halsen. Dock försvinner det oftast efter nån timme på jobbet. Ögonen kliar ofta eller inte kliar men känns torra. Badrummet torkar inte upp förrns en, två dar efter en dusch.
Mor säger att det luktar instängt o fukt. Känner inte av det ofta, man blir ju lätt hemmablind. Antagligen för mycket fukt i huset. Så fläkt ska sättas in. Men kan det vara mögel eller nåt? Jag vet att det var problem me fukt och vatten o sånt innan för nåra år sen innan dom renoverade om lillhuset.

Nåt är det ju iaf som inte stämmer. För så här brukar jag inte må! Och därav kanske jag nu då söker annat boende. Visst bor jag billigt. Men det är inte värt åtta månader av trötthet. Då betalar jag hellre mer för ett ställe jag kan trivas på.
Faktiskt...

1 kommentar :

  1. Det är nog onda andra i huset. ;-)

    MVH / Realisten

    SvaraRadera