lördag 17 oktober 2009

Tidsfördriv...

Vaknade senare än tänkt denn morgon. Kanske behövdes sömnen men hela dan blir som fel...

Istället för att göra vettiga saker som plugga eller läsa hamnar jag vid datan igen.
Det bästa vore egentligen att ha tidsbegränsad internet. Typ en timma varje dag en viss tid. Missar man den tiden får man kolla dan efter. Det skulle va nåt! Kanske får försöka införa det. Mindre dator mer bok. Låter som ett bra liv!

Städa står också på min lista att göra i helgen. Eller iaf plocka upp och koka mera marmelader!

Blir nog gudstjänst på tv imorrn igen för att hinna med att göra listan.

Söker lägenheter men är fortfarande kluven att flytta - eller inte flytta. Ekerö känns tryggt, lugnt. Resten av Stockholm känns stort och otryggt. Visst är det lite långt o jobbigt om man missar bussen men faktiskt så är det inte hela världen...Malin finns att sussa hos i stan och sen har jag ju alltid bok så jag kan vänta på nästa buss.

Om jag fick fläkten fixad kanske luften blir bättre. Det är ju inte länge kvar. sju månader av stockholm. Det kan man väl klara? en månad av dom är ju lov dessutom.

Babbel babbel babbel....dags att ta itu med plugg

1 kommentar :

  1. Har du ingen bekants bekants bekant eller nått, som kan det där med hus och som kan avgöra om det är mögel i huset? Ja, om det nu inte är onda andar ;-) Mögel är nog värre än oknytt och dessutom hälsovådligt. För övrigt fattar jag inte hur någon frivilligt skulle vilja bo i centrala Stockholm eller någon annan storstad med stressade och sura karriärs-strebrar. Storstäder gör sig bäst på vykort :-)

    MVH / Realisten

    SvaraRadera